Program


A mi kis városunk
10

A mi kis városunk

Van e számunkra visszatérés illetve létezik e az a sokat emlegetett öröklét, vagy csak az emlékezés marad. Hát mindezekről beszél, sok humorral, lírával és költészettel, Thornton Wilder-ÉLET darabja. Mint a nagy daraboknál általában, döntő a szereposztás a legkisebb szerepektől a főszerepekig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 14:30

Thorton Wilder: A mi kis városunk
Színjáték három felvonásban

Egy kisváros hétköznapjai, egy szerelem születése. Ilyen apróságokból áll Thornton Wilder A mi kis városunk című darabja. Látszólag semmiségek, mégis benne van mindannyiunk egész élete. Thornton Wilder zseniális író, aki Csehovhoz hasonlóan a legkisebb rezdülésekből is az élet misztériumát, az élet csodáját és tragikumát is képes ábrázolnia. Végűl arról is szól a darab -mint az emberi életút vége is-, hogy mi történik velünk emberekkel a halálunk után.
Van e számunkra visszatérés illetve létezik e az a sokat emlegetett öröklét, vagy csak az emlékezés marad. Hát mindezekről beszél, sok humorral, lírával és költészettel, Thornton Wilder-ÉLET darabja. Mint a nagy daraboknál általában, döntő  a szereposztás a legkisebb szerepektől a főszerepekig.
A Karinthy Színháznak sikerült minden posztra a legmegfelelőbb játékost állítani.

Szereplők:
Lovas Rozi, Lengyel Ferenc, Baronits Gábor, Mihályi Győző, Györgyi Anna, Széles Tamás,
Murányi Tünde, Balázs Andrea, Marton Róbert és mások személyében.

Fordította: Benedek Marcell

Ajánlatunk


Mi ez, mi ez, miez, ez a rettentő csengetés? Tűz van? Ezek nyilván tűzoltók… szólni kellene az Erzsinek, hogy oltsa el a lámpát, biztosan meggyulladt a kredenc… Dehogy… hiszen ez a vekker… A vekker csönget… De hiszen akkor fél hét van már… fel kellene kelni.

Ajánló


Fergeteges, csupa szív történet, parádés szereposztással és élőzenével a Karinthyban.

Egy pszichológus várószobájában összegyűlik hat ember. Kiderül, hogy mind egyszerre kaptak időpontot a neves szaktekintélyhez, aki késik. A hosszas várakozás…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!